2016. szeptember 20., kedd

Szeptember ékköve a Zafír
Zafír a nyugalom, a lelki teljesség és a bölcsesség köve. Őszinteséget, boldogságot, hűséget és állandóságot jelképez.
Gyógyító és erősítő erővel rendelkezik. Nyugalommal és lelki teljességgel ruház fel.

Nyugati csillagjegy: Bika, Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak      Elem: tűz, levegő

A Zafír magas frekvenciájú és erős energiájú gyógyító kristály. Nagyon mélyen behatol a testünkbe, szellemünkbe és lelkünkbe. Az egyiptomiak úgy írták le ezt a követ, mint a hűség köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot.

Lelki hatásai - A zafír magas frekvenciájú és erős energiájú gyógyító kristály. Nagyon mélyen behatol a testünkbe, szellemünkbe és lelkünkbe. Azontúl erősíti az erényeket, valamint hozzásegít őszintének és egyenesnek maradni az életben. Több céltudatossággal áld meg bennünket, hogy nekilássunk kívánságaink, igényeink és céljaink megvalósításához.

Azok az emberek, akik hajlamosak a haragra, jól teszik, ha nyakuk körül egy Zafír amulettet viselnek, ami megóvja őket a gyakori érzelmi kitörésektől. A zafír viselőjét a hivatásban és az iskolában megóvja a koncentrációs és tanulási nehézségektől, vizsgadrukktól.

A Zafír segít ha hullik a hajad, segít bőrbetegségeknél, idegfájdalomnál, reumánál, fejfájásnál, köszvénynél, gyomorégésnél, krónikus fájdalmaknál, fülpanasznál, az állkapocs-, homlok- és melléküregek betegségeinél. Erősíti a látást, csökkenti a vérzést és az isiász-fájdalmat.

Már a görögök a bölcsesség, a hűség, eszesség és a tiszta ész köveként tisztelték a zafírt.
Az egyiptomiak úgy írták le ezt a követ, mint a hűség köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot.

A Zafír gyógyhatása - Felgyorsít minden gyógyulási folyamatot. Enyhíti a fájdalmakat, csökkenti a lázat, és főleg bél, agy és idegi betegségek esetén nyújt nagy segítséget. Nyugtatóan hat, segít depresszió, pszichikai megbetegedések, és kényszerképzetek esetén. Erősíti a hitet és az igazság szeretetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése